Over

Van Dis Solutions is geboren vanwege de vraag naar klant-specifieke uitdagingen in verschillende industriën die niet uitgevoerd konden (of wilden) worden door verschillende elektrotechnische leveranciers.

Activiteiten

De activiteiten van Van Dis Solutions zijn gericht op het oplossen van problemen door middel van het leveren van een elektrotechnische oplossing en de productie hiervan beheren. Naast deze producten zal VDS zich ook beschikbaar stellen als adviseur voor werktuigbouwkundige bedrijven die een elektrotechnische oplossing nodig hebben en deze elektrotechnische kennis niet in eigen beheer hebben.

Werkmethode

Bij het oplossen van een probleem zal het volledige proces van idee tot en met werkend systeem hierbij doorlopen worden. Na een aanvraag zal VDS samen met de aanvrager het op te lossen gedeelte doorspreken en na een studie een vrijblijvende offerte uitbrengen. Bij goedkeuring van de offerte (en het verkrijgen van de opdracht) zal desgewenst een eerste prototype waar nog verder aan ontwikkeld kan worden of een al volledig werkende installatie gemaakt worden.